Rumanian Bible Cornilescu Version

1 Chronicles 19

1 Chronicles

Return to Index

Chapter 20

1

Kn anul urmqtor, pe vremea cknd porneau kmpqrayii la rqzboi, Ioab a pornit, kn fruntea unei puternice owtiri, sq pustiascq yara fiilor lui Amon wi sq kmpresoare Raba. Dar David a rqmas la Ierusalim. Ioab a bqtut Raba wi a nimicit -o.

2

David a luat cununa de pe capul kmpqratului ei, wi a gqsit -o kn greutate de un talant de aur: era kmpodobitq cu petre scumpe. Au pus -o pe capul lui David, care a luat o mare pradq din cetate.

3

A scos afarq pe locuitori, wi i -a tqiat kn bucqyi cu ferestraie, cu securi, wi cu topoare; tot awa a fqcut tuturor cetqyilor fiilor lui Amon. David s`a kntors la Ierusalim cu tot poporul.

4

Dupq aceea, a avut loc o bqtqlie la Ghezer cu Filistenii. Atunci Sibecai, Huwatitul, a ucis pe Sipai, unul din copiii lui Rafa. Wi Filistenii au fost smeriyi.

5

A mai fost o bqtqlie cu Filistenii. Wi Elhanan, fiul lui Iair, a ucis pe fratele lui Goliat, Lahmi din Gat, care avea o suliyq al cqrei mkner era ca un sul de yesut.

6

A mai fost o bqtqlie la Gat. Acolo a fost un om de staturq knaltq, care avea wase degete la fiecare mknq wi la fiecare picior, douqzeci wi patru de toate, wi care se trqgea wi el din Rafa.

7

El a batjocorit pe Israel; wi Ionatan, fiul lui Wimea, fratele lui David, l -a ucis.

8

Oamenii acewtia erau dintre copiii lui Rafa la Gat. Ei au perit uciwi de mkna lui David wi de mkna slujitorilor lui.

1 Chronicles 21

 

 

 

HTMLBible Software - Public Domain Software by johnhurt.com

 


Other Software is Available At These Sites: